Geen breinbrekers dankzij onze inhouse Einsteins

Wat een eitje is voor de ene, is een complex vraagstuk voor de andere. Gelukkig is er geen vraag te gek voor ons, en hebben we tal van knappe koppen aan boord die systeemoplossingen ademen. Onze experten staan paraat met technisch advies, maar houden je ook graag op de hoogte van de trends en nieuwigheden op de markt.

Schrijf je in op onze nieuwbrief

Op de hoogte blijven?

Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief. We berichten je enkel over de thema’s die op jouw lijf geschreven zijn én die je zelf uitkiest. Laat ons weten van welke topics jij helemaal warm wordt en maak kans om een uitstap naar een escaperoom te winnen, ter waarde van 100 euro, op een locatie die jij zelf kiest. Breek daar je brein maar over!

Inschrijven op de nieuwsbrief

De voordelen van onze nieuwsbrief

  • 4 keer per jaar

  • Technisch advies

  • Enkel informatie over de onderwerpen die je koos

Gelukkig hoef je ook niet in àlles uit te blinken

Dat technische luik? Dat nemen wij wel voor onze rekening. Wij kennen de wereld van waterdichting en isolatie als onze broekzak, en staan altijd paraat om je een duwtje in de rug te geven naar het best passende systeem voor jouw project. Daar hoef je je hoofd al niet meer over te breken!

Onze knappe koppen van het Sales Support-team denken met je mee vanaf het uittekenen van de plannen tot de plaatsing en nazorg. Ze staan je bij met technisch advies én ook met BIM-files zijn het handige Harry’s. Ja hoor, wij hebben goed gerief in huis!

Bekijk hier wat je mag verwachten

We berichten je enkel over de thema’s die op jouw lijf geschreven zijn én die je zelf uitkiest. Laat je ons weten van welke topics jij helemaal warm wordt?

Placeholder

Daken

Een dak is al lang niet meer gewoon een dak. Ontdek de verschillende gebruiksvriendelijke mogelijkheden zoals dakterrassen, groendaken, retentiedaken, koel - en energiedaken. Hellend dak of plat dak, laat u inspireren.

Placeholder

Balkons, terrassen en galerijen

Snelle plaatsing, duurzame bescherming en een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden. Functionaliteit en esthetiek zijn hier op hun plaats.

Placeholder

Muren, gevels en wanden

Isolatie van buitenmuren, spouwmuren, gevels… Alles voor een aangenaam binnenklimaat en een luchtdicht en energie-efficiënt eindresultaat. We houden rekening met zowel thermische als akoestische prestaties en diverse soorten isolatie.

Placeholder

Parkings en civiele werken

Alles over parkings, parkeerdaken, inritten, hellingsbanen, bruggen en diverse ondergrondse werken. Een mooi en veilig visitekaartje.

Placeholder

Binnenvloeren

Energiewinst combineren met het oplossen van akoestische problemen? Het kan! Diverse isolatiesoorten maken een vloeroplossing op maat mogelijk, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ontdek hier onze best practices.

Placeholder

Zwembaden

Kom alles te weten over het afdichten van zwembaden. Diverse kleur- en afwerkingsmogelijkheden toveren elk architecturaal plan tot werkelijkheid.

Breek je brein in een escaperoom, en niet op je werk

Zeg nu zelf: je brein in bochten en kanten wringen in een escaperoom is toch veel spannender dan over een technische vraag? Vinden wij ook. Gelukkig hebben wij knappe koppen in huis waarvoor zulke vragen kinderspel zijn. Onze experten delen hun kennis in boeiende blogs, die echt onmisbaar zijn om bij te blijven in de bouwwereld.

Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief, en maak kans om een uitstap te winnen naar een escaperoom, ter waarde van 100 euro, op een locatie die jij zelf kiest. Breek daar je brein maar over!

Inschrijven op de nieuwsbrief
Placeholder

Ja, ik schrijf me graag in!

Door dit formulier te versturen, ga ik akkoord dat SOPREMA mijn gegevens gebruikt.